Lindvedsognegaard | Lindved Sognegaard - Det sker
Det sker
16095
page-template-default,page,page-id-16095,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Det sker

Hit med Banko m/Amin Jensen
17 september kl. 19.00

To lys på et bord, Seven Years, When I’m 64 eller måske bare Én dag tilbage? Gæt sange med et tal og vind sjove og skægge præmier, når vi inviterer til Hit med banko.

Amin Jensen er vært, og publikum trækker det næste nummer, som måske gemmer på en sang bag tallet. Syng eller lyt med på de gættede numre, der får musikalsk akkompagnement af pianist Søren Sebber Larsen. Hver sang, som kan være enten på dansk eller engelsk, bliver spillet i uddrag med de mest kendte strofer, som alle kender og kan synge med på. Og en gang imellem bliver nummeret spillet ud som finalen på et rigtigt tal, en række eller banko!

Banko, boller og kringle: kr. 195,00

Inkl. stegt flæsk (fra kl. 17.30) kr. 295,00

Dansant Arrangerer: Elsa McTaggart og Gary Lister i Lindved Sognegård – Fredag d. 15 maj 2020

For tredje gang vil Dansant Vejle byde den skotske duo bestående af Elsa McTaggart og Gary Lister velkommen til Danmark. Denne gang sker det på Lindved Sognegård og datoen er d. 15. maj 2020.

JULEKONCERT – m/Johnny Hansen fra Kandis og Søren Riis – Søndag den 06. december

Vi kender de fantastiske julemelodier som ”En stjerne skinner i nat” og ”Nu tændes tusind julelys”, hvilke selvfølgelig er på programmet, når Johnny og Riis indtager scenen til årets brag af julekoncert. Begge har de gode tenorstemmer og sammen har de lavet mangt og maget over hele landet. Men det bliver første gang de i fællesskab sammensætter et flot juleshow. Johnny vil være garant for de folkekære ”syng med” julemelodier, hvor Riis fra scenen vil fremføre nogle store klassikere som bl.a. ”Den Hellige Stad”. Sammen vil deres stemmer klinge til andre flotte julesange som ”White Christmas” og  diverse Disney-klassikere.

Arrangementet starter med indtagelse af en 2-retters menu bestående af gammeldags flæskesteg med tilbehør og efterfølgende ris á la mande.

Kl. 11.30 – Dørene åbnes

Kl. 12.00 – Velkomst med fællessang

Kl. 12.15 – Spisning

Kl. 14.00 – Show

Kl. 16.00 – Tak for i dag

Menu og underholdning: 295,-

Julefrokost med top-underholding! – Lørdag den 12. december – Lindved Hallen

Halbal, julefrokost og livekoncert med fantastiske ABBAcz.

Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut verdensklasse. Iført originale kostumer og koreografi leverer bandet et 100% live show! Altså ingen maskiner, playback eller andre fake-løsninger!

ABBAcz underholder og spiller til dans i 2 x 45 minutter og vi har naturligvis også lokalbandet; To og To, der spiller under middagen og helt indtil kl. 01.00.

Tilsæt derudover en kæmpe julebuffet og I vil få en fremragende aften.

Pris: Kr. 395,-

Se alle vores arrangementer på
Restaurant Skyttehuset og Lindved Sognegård
Klik her