Lindvedsognegaard | Lindved Sognegaard - Det sker
Det sker
16095
page-template-default,page,page-id-16095,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Det sker

Koncert med Tørfisk i Grejs Kulturcenter
12 marts kl. 17.30

I samarbejde med Grejs Kulturcenter og andre lokale aktører, præsenterer vi Tørfisk. De populære herrer som kalder sig selv ”Danmarks ældste boy band” gæster Grejs og samler byen til nogle fornøjelige timer.

Maden leveres af Hotel Bredehus/Lindved Sognegård.

Menu og koncert: kr. 405,00

Hit med Banko m/Amin Jensen
26 marts kl. 19.00

To lys på et bord, Seven Years, When I’m 64 eller måske bare Én dag tilbage? Gæt sange med et tal og vind sjove og skægge præmier, når vi inviterer til Hit med banko.

Amin Jensen er vært, og publikum trækker det næste nummer, som måske gemmer på en sang bag tallet. Syng eller lyt med på de gættede numre, der får musikalsk akkompagnement af pianist Søren Sebber Larsen. Hver sang, som kan være enten på dansk eller engelsk, bliver spillet i uddrag med de mest kendte strofer, som alle kender og kan synge med på. Og en gang imellem bliver nummeret spillet ud som finalen på et rigtigt tal, en række eller banko!

Banko, boller og kringle: kr. 195,00

Inkl. stegt flæsk (fra kl. 17.30) kr. 295,00

Dansant Arrangerer: Elsa McTaggart og Gary Lister i Lindved Sognegård – Fredag d. 15 maj 2020

For tredje gang vil Dansant Vejle byde den skotske duo bestående af Elsa McTaggart og Gary Lister velkommen til Danmark. Denne gang sker det på Lindved Sognegård og datoen er d. 15. maj 2020.

Se alle vores arrangementer på Hotel Bredehus,
Restaurant Skyttehuset og Lindved Sognegård
Klik her