Lindvedsognegaard | Lindved Sognegaard - Det sker
Det sker
16095
page-template-default,page,page-id-16095,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Det sker

KÆMPE JULEHALBAL MED KANDIS OG LUNE CARLSEN

LINDVED HALLEN  den 14/12-2019 kl. 18.00

Er du til Kim Larsens sange og glad dansemusik, så kom med til Lindved den 14. december. Lune Carlsen sætter gang i festen, når der under middagen bliver Sing Along til Larsens kendte sange. Senere optræder Kandis med egne sange og fylder dansegulvet til toner af bl.a. Rasmus Seebach, Volbeat, Smokie, Shu-Bi-Dua m.fl.

”Drengene” fra Lindved Sognegård, Restaurant Skyttehuset og Hotel Bredehus er gået sammen om, at trylle en kæmpe julebuffet med alt hvad hjertet begærer – I BLIVER OVERASKET

OBS! Gratis shuttlebus fra Lindved til Vejle fra kl. 23.30 til kl. 01.30

Pris pr. person kr. 395,-

Koncert med Tørfisk i Grejs Kulturcenter
12 marts kl. 17.30

I samarbejde med Grejs Kulturcenter og andre lokale aktører, præsenterer vi Tørfisk. De populære herrer som kalder sig selv ”Danmarks ældste boy band” gæster Grejs og samler byen til nogle fornøjelige timer.

Maden leveres af Hotel Bredehus/Lindved Sognegård.

Menu og koncert: kr. 405,00

Hit med Banko m/Amin Jensen
26 marts kl. 19.00

To lys på et bord, Seven Years, When I’m 64 eller måske bare Én dag tilbage? Gæt sange med et tal og vind sjove og skægge præmier, når vi inviterer til Hit med banko.

Amin Jensen er vært, og publikum trækker det næste nummer, som måske gemmer på en sang bag tallet. Syng eller lyt med på de gættede numre, der får musikalsk akkompagnement af pianist Søren Sebber Larsen. Hver sang, som kan være enten på dansk eller engelsk, bliver spillet i uddrag med de mest kendte strofer, som alle kender og kan synge med på. Og en gang imellem bliver nummeret spillet ud som finalen på et rigtigt tal, en række eller banko!

Banko, boller og kringle: kr. 195,00

Inkl. stegt flæsk (fra kl. 17.30) kr. 295,00

Se alle vores arrangementer på Hotel Bredehus,
Restaurant Skyttehuset og Lindved Sognegård
Klik her