Lindvedsognegaard | Ud af huset
15947
page-template-default,page,page-id-15947,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Ud af huset

Mad ud af huset

Ring og bestil på telefon 75851184 eller 88821666 eller send en forespørgelse via dette link Kontakt Lindved Sognegård

  • FESTBUFFET 1

  • FORRET

    Hel lakseside bagt med danske urter og lime
    Unghanesalat m. stegt seranoskinke og brøndkarse
    Cremet dressing m. rødløg, purløg, kapers og dild

    HOVEDRET


    Rosmarinstegt oksefilet m. honningbagte løg
    Marineret vikingekøller af gris
    Ovnstegte kartofler m. timian og persillerødder
    Kraftig skysauce
    Sognegårdens signatursalat vendt i mormordressing
    Cafe Maison Salat m. blåbær, melon og kerner

    DESSERT


    Klassisk brownie
    Råsyltede bær

    Pris pr. pers kr. 175,00
    (Min. 15 personer)
    Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 15,00 pr. person

  • FESTBUFFET 3 – Tapas

  • FORRET anrettet i portioner
    Håndpillede rejer m. røget mayo, frisse´salat og sprødt
    Laksemoussé, lime, bær og crumble
    Spansk lomo, persillemayo, karsevariation
    Lufttørret skinke, grillet artiskok, parmesanflager
    Oliventarpenade og stegt chorizo

    HOVEDRET
    Kalvefilet stegt med hvidløg og timian
    Sesambagte rødder
    Skinstegt unghanebryst
    Krydderstegte kartofler med havsalt og urter
    Aromatisk sauce
    Tomatsalat m. feta, oliven, løg og basilikum
    3-korns salat m. rodfrugter og granatæble
    Mixet bladsalat m. stegte solsikkekerner

    DESSERT anrettet i portioner
    Lakrids panna cotta
    Bisquebund m. frisk bær og vanilje creme
    Chokolade og karamelliseret nødder
    Æble, makron og fløde

    Pris pr. pers kr. 225,00
    (Min. 20 personer)
    Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 15,00 pr. person

  • FESTBUFFET 2

  • FORRET
    Krebsehaler og rejer m. masser af urter og smørstegt surdejsbrød
    Koldanrettet unghane, mozzarella, tomater og basilikum
    Rød krydderdressing m. peberfrugt og purløg
    Pesto m. parmesanflager

    HOVEDRET
    Langtidsstegt kalvefilet
    Stegte champignon og bøgehatte
    Kalkunbryst braiseret i æbler, porre og rødder
    Stegte kartofler m. bagte gulerødder
    Flødebagte kartofler m. springløg og bacon
    Kalvesauce monteret m. fløde
    Sognegårdens signatursalat vendt i mormordressing
    Hvedekornssalat m. radiser og kerner

    DESSERT
    Lakrids panna cotta i tapasglas
    Æblekage m. makron og fløde i tapasglas

    Pris pr. pers kr. 200,00
    (Min. 20 personer)
    Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 15,00 pr. person

  • FESTBUFFET 4 – 80ér fest

  • FORRET
    Maskeret blomkål m. friske rejer og rød dressing
    Croissant m. hønsesalat og bacon
    Skinke og honningmelon

    HOVEDRET
    Roastbeef – rosastegt
    Bønner i baconsvøb
    Indbagt svinemørbrad m. urter
    Timbale m. broccoli og urter
    Hasselbagte kartofler
    Bagekartofler
    Hvidløgssmør
    Bearnaise sauce
    Sognegårdens signatursalat vendt i mormordressing
    Salatbar som i de glade 80ér dage

    DESSERT
    Pære belle Helena
    Islagkage

    Pris pr. pers kr. 175,00
    (Min. 20 personer)
    Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 15,00 pr. person

  • FESTMIDDAG

  • Tallerkenanrettet forret

    Koldrøget laks, sprøde salater, syrnet fløde m. purløg og rogn

    Eller

    Tarteletter med høns i asparges, urter og tomat

    Eller

    Koldanrettet vesterhavsfisk, håndpillede rejer, grønne nuancer, urtecreme og sprødt

    Hovedretter som kan bydes 2 gange

    Kalvesteg stegt som vildt, Waldorff, surt og sødt, hvide og brune kartofler samt vildtsauce. Der medfølger saute af grøntsager til retten

    Rosastegt oksefilet, stegte svampe, bagte rodfrugter, ristede kartofler samt skysauce

    Farseret unghanebryst, variation af kål og peberfrugt, urtekartofler samt mild flødesauce Til denne ret medfølger vores berømte Sognegårdens Signatur salat vendt i mormordressing

    Desserter

    Sognegårdens islagkage m. råmarinerede bær

    Klassisk nøddekurv – friske frugter – 2 slags is

    Desserttapas – 4 ting portionsanrettet – Citronfromage, Chokokage, Iskage og æbledessert

    2-retter kr. 195,00

    3-retter kr. 230,00

    Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 15,00 pr. person

  • NATMAD

  • Forslag til natmad

    – Kan kun tilkøbes i forbindelse med andet arrangementskøb

    Aspargessuppe

    Klar suppe med boller

    Gullaschsuppe

    Klassisk karrysuppe m. kylling, ris og grøntsager

    Kartoffel-porre suppe

    Tarteletter m. høns i asparges

    Æggekage m. bacon, purløg, tomat, rødbeder, sennep og rugbrød

    Små pariserbøffer m. traditionelt tilbehør

    Klassisk biksemad m. sauce bearnaise

    Hjemmebagte boller m. pålægsfade

    2 slags tærter m. salatanretning og dressing

    Stort pølsebord / ostebord (tillæg kr. 35,00 pr. pers)

    Pris pr. pers kr. 45,00 – frit valg imellem ovenstående

  • SMØRREBRØD

  • Smørrebrød på Sognegården eller leveret ud af huset

    Snitter kr. 20,00 pr. stk.
    Pænt belagt og klassisk pyntet smørrebrød ca. 4 stk. pr. mand er passende

    Højtbelagt kr. 29,00 pr. stk.
    3-4 skiver pålæg og meget pynt. 3 stk. pr. mand er rigeligt

    Luksus kr. 40,00 pr. stk.
    Meget store stykker med rigtig meget pynt. Mætter ved 2 stykker

    Franskbrød kr. 35,00 pr. stk.
    Flot anrettet med enten ost fra Nørup Mejeri eller Slagterens rullepølse

    Vi bestemmer altid mixet, med mindre der bestilles fra nedenstående smørrebrødsliste.

    SMØRREBRØDSSEDDEL – HØJT BELAGT

    Vælg dine egne favoritter og bland dem som du lyster.

    Gl. dags modnet sild m. hjemmerørt karrysalat, rødløg og kapers
    kr. 28,00

    Røget ål m. æggestand, tomat og purløg
    kr. 55,00

    Røget laks m. æggestand, rygeostcreme og krydderurter
    kr. 45,00

    Stegt paneret rødspættefilet m. rejer og hjemmerørt remoulade
    kr. 35,00

    Anrettet med 2 stykker fiskefilet pr. brød
    kr. 55,00

  • SMØRREBRØD - FORSAT

  • Æg og rejer m. mayonaise, citron, tomat og urter
    kr. 35,00

    Ålerøget skinke m. æggestand, minirødder, mayonaise og asparges
    kr. 38,00

    Gl. dags hamburgerryg m. italiensk salat, tomat og urter
    kr. 32,00

    Slagterens rullepølse m. sky, løg og urter
    kr. 32,00

    Dyrlægens natmad (Postej og saltkød) m. sky, løg og urter
    kr. 35,00

    Leverpostej m. bacon og svampe, rødbede og karse
    kr. 32,00

    Roastbeef m. hjemmerørt remoulade, peberrod, surt og ristede løg
    kr. 42,00

    Sprængt oksebryst m. peberrodscreme, rødder, surt og urter
    kr. 38,00

    Dansk bøf m. spejlæg, rødbede og bløde løg (koldanrettet)
    kr. 55,00

    Mørbrad boeuf m. bløde løg, surt og urter (koldanrettet)
    kr. 55,00

     

    OBS! Minimum bestilling er 20 stykker.

  • KOLDE ANRETNINGER

  • Frokostplatte – 7 klassiske ting sammensat til en god frokost
    Sild, æg/rejer, pålæg, frikadeller, paté, oste, æblekage
    kr. 110,00

    Aftenplatte – 7 ting der udgør en lækker aftenmenu
    Hvid fisk m. rejer, unghanesalat, lomo, oksefilet, lunt, ost, kage
    kr. 135,00

    Stjerneskud
    m. stegt og dampet rødspættefilet, røget laks og rejer – flot pyntet
    kr. 140,00

    Tapastallerken
    m. skaldyrssalat, laks, charcuteri, ølpølser, oste og kage
    kr. 150,00

    Til kolde anretninger, skal du selv købe brød ved bageren

    Bestilling skal ske senest 24 timer før afhentning