Lindvedsognegaard | Info
15955
page-template-default,page,page-id-15955,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Info

Praktisk info og Lokalepriser

 • Praktisk info:

 • Afregning ved afhentning: 

  Enten kontant eller ved overførsel

  Afregning ved levering:

  Enten kontant eller ved overførsel

  Kolde forretter / anretninger:

  Leveres færdiganrettet og klar til af sætte på bordet.

  Lune retter:

  Leveres i gryde eller varmekasse. Varmeholdigt og klar til servering.

  Varme hovedretter:

  Leveres i varmekasser og klar til servering. Der kan forekomme stege, der skal udskæres.

  Desserter:

  Portioner er klar til servering. Islagkage skal pyntes – Pynt medfølger.

  Minimum bestilling:

  Buffet 1 = 30 pers.  Buffet 2 = 30 pers. Buffet 3 = 30 pers. Buffet 4 = 30  pers. Festmiddag = 30 pers. Totalfest = 30 pers.

  Bestillingsfrist:

  Buffet og festmiddage skal bestilles min. 8 dage før levering. Totalfest inkl. Personale skal bestilles min. 14 dage før afholdelse. Platter, tapas, anretninger og smørrebrød skal bestilles min 24 timer før afhentning.

  Afbestilling:

  Af hele leveringen kan ske inden for 5 hverdage. Herefter opkræves det fulde beløb.

  Rettelse af antal:

  Kan ske indtil 48 timer før levering. Herefter opkræves for det bestilte antal.

  Børn:

  Vi har ikke specialpriser for børn. Du skal selv tage stilling til hvem der spiser mere eller mindre, og selv stå inde for den endelig bestilling.

  Allergi:

  Vi tilbereder gerne menuer til vegetar, veganer, glutenfri, laktosefri, diabetes eller andre. Der vil dog blive opkrævet merbetaling.

 • Muligheder

 • Fester

  Lille sal: 1.800 kr.

  Store sal: 3.000 kr.

  Hele huset: 3.500 kr.

  Møder

  Lille sal: 900 kr.

  Store sal: 1.500 kr.

 • Info om Lindved Sognegård

 • I den sidste del af det 20. århundrede begyndte der at ske store forandringer. Grejs-Sindbjerg Centralskole (Lindved Skole) blev opført i 1961. Forsamlingshuset blev i 1963 erstattet af Sognegården og i 1977 blev Lindved Hallen bygget.

   

  Mange af landbrugsejendommene blev nedlagt og markerne udstykket til parcelhusgrunde. De tilbageværende landbrugsbedrifter blev mekaniseret, og der var ikke mere brug for karle og piger på gårdene. Der blev bygget parcelhuse, og beboerne arbejdede for de flestes vedkommende i Vejle eller i andre nabobyer. Der blev færre håndværksvirksomheder, og de lokale handlende fik svært ved at klare sig i konkurrence med de store supermarkeder og måtte lukke deres butikker.

   

  Men i de senere år er en lang række nye virksomheder kommet til, og den kommende motorvej mellem Herning og Vejle vil sikkert få stor betydning for Lindveds udvikling i de kommende år. Alt i alt må man konkludere, at udviklingen også i dette århundrede vil fortsætte i Lindved forhåbentligt til gavn og glæde for byens beboere.