Portionsanrettet og serveret ved bordet med brød og smør:
Tarteletter med høns i asparges, friske tomater og hakket persille
–
Ferskrøget laks med citronpure, peberrodsfløde, urter og dildolie
–
Klassisk rejecocktail med asparges, citron, rogn og rød dressing
–
Bagt laks med sprøde salater, urtedressing og syrlige agurker
Hovedret serveret fra buffet:
Vælg frit 2 af følgende kødstykker:
Rosastegt kalveculotte
–
Langtidsstegt nakkefilet
–
Bryst af dansk gårdkylling
–
Honningglaseret skinke
–
Kalvesteg som vildt
–
Gammeldags oksesteg
–
Hertil serveres altid:
Cremede flødekartofler
–
Citronkartofler
–
Skysauce
–
2 salater efter årstiden
–
Grønsager efter årstiderne
–
Tilhørende passende garniture til hovedretten
Kan udvides med:
Ekstra kødstykke + kr. 30,- pr. couvert
Bearnaisesauce + kr. 20,- pr. couvert
Ekstra brødtype + kr. 10,- pr. couvert
Opgradér et kødstykke:
Krydderstegt oksefilet + kr. 20,- pr. couvert
Rosastegt oksemørbrad + kr. 35,- pr. couvert
Lammekølle + kr. 20,- pr. couvert
Frit valg – til arrangementerne bronze, sølv og guld
Portionsanrettet og serveret ved bordet:
–
Sognegaardens islagkage med syltede bær og sprød chokolade
–
Citronfromage med flødeskum og chokolade
–
Vanille panna cotta med hyldeblomst gele
–
Gateau Marcel
–
Vaniljekogt pære med vaniljeis og chokoladesauce
Til arrangementerne bronze, sølv og guld
–
Kaffe/the
–
Sukker/fløde
–
Småkager eller chokolade
Tilkøbes til kr. 50,00 Vælg imellem:
(Dog incl. Guld pakken)
–
Klar suppe med boller
–
Aspargessuppe
–
Boller med pålægsfade
–
Æggekage med tilbehør
–
Flæskestegs sandwich
–
3 slags tærter, salat og dressing
–
Biksemad med rødbeder og rugbrød
Forret
Krebs og rejer med urter og Hjemmebagt brød
Yakytori kyllingespyd på spicy nuddelsalat
Rød dressing og pesto med parmesan
Hovedret
Langtidsstegt kalvefilet med timian og hvidløg
Stegte svampe
Braiseret Nakkefilet med æbler, porre og rødder
Stegte kartofler og bagte gulerødder
Flødekartofler med springløg og bacon
Kalve flødesauce
Hjertesalat vendt i mormordressing
Kernesalat med radiser og krydderurter
Dessert:
Vanille panna cotta med hyldeblomstgele
Æbletrifli med makron og flødeskum
Forret:
Rejer med mayo og karse
Spinatroulade med cremet ost og røget laks på sprøde salater
Tørret Serranoskinke med Soltørrede tomater og krydderurter
Pestocreme
Hovedret:
Kalvefilet med hvidløg og timian
Rødder bagt med sesam og krydderurter
Bryst af dansk gårdkylling
Krydderstegte kartofler med havsalt
Aromatisk sauce
Tomatsalat med feta, oliven og basilikum
Kernesalat med granatæbler
Klassisk grøn salat med ristede kerner
Dessert:
Vanille panna cotta med hyldeblomstgele
Friske bær
Chokolademousse med karamelliserede nødder
Æble, makron og fløde
Antipasti bestående af:
Parmaskinke
Salami Finnoccio
Milano salami
Grillede artiskokker
Syltede borettane løg
Syltede tomater
Grillede squash
Oliven
Pestocreme
Brød og grissini stænger
Hovedret:
Kalveculotte med citronbagte kartofler samt trøffelglace og grønne asparges
Kyllingebryst saltimbocca samt flødekartofler med hjemmelavet pesto
Caesar salat
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
Dessert:
Panna cotta med hyldeblomstgele og friske bær
Udvalg af diverse oste med syltede nødder
Pris pr. Pers.
Pr stk. 35 kr