Lindvedsognegaard | Festpakker
13579
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13579,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Festpakker

  • Bronzepakke

    • Du henter nøglen til aftalt tidspunkt
    • Du afregner salleje til Sognegården
    • Du afregner salleje til Sognegården
    • Du stiller selv borde og stole op
    • Du dækker selv op
    • Du medbringer duge, servietter, lys
    • Du medbringer blomster
    • Du medbringer drikkevarer
    • Vi laver forret, buffet og dessert
    • Vi laver kaffe, te og sødt
    • Pris pr. pers Kr. 285,00 pr. couvert
    • Natmad kan tilkøbes kr. 50,00 pr. couvert
    • Blomster kan tilkøbes efter aftale

  • Sølvpakke

    • Du henter nøglen til aftalt tidspunkt
    • Du afregner selv salleje til Sognegården
    • Du afregner personale til servering / opvask
    • Du medbringer drikkevarer
    • Vi leverer  duge, servietter, blomster og lys
    • Vi stiller borde og stole op
    • Vi dækker borde
    • Vi laver forret, buffet og dessert
    • Vi laver Kaffe, te og sødt
    • Pris pr. pers Kr. 370,00 pr. couvert
    • Natmad kan tilkøbes kr. 50,00 pr. couvert

  • Guldpakke

    • Vi betaler salleje til Sognegården
    • Vi leverer personale i 7 timer
    • Vi leverer duge, servietter, blomster og lys
    • Vi stiller borge og stole op
    • Vi dækker borde
    • Vi leverer forret, buffet og dessert
    • Vi leverer kaffe, te og sødt
    • Vi leverer velkomstdrink
    • Fri øl-vand og vin under spisning
    • Vi leverer natnad
    • Arrangement gælder i 7 timer
    • Pris pr. pers Kr. 550,00 pr. couvert v/min. 50 personer
      Er antallet mindre end 50 personer: kr. 650 pr. couvert.

Menuer

Du sammensætter selv menuen

  • Forretter

  • Forretter – frit valg til arrangementerne bronze, sølv og guld

    Portionsanrettet og serveret ved bordet med brød og smør:

     

    Tarteletter med høns i asparges, friske tomater og hakket persille

    Ferskrøget laks med citronpure, peberrodsfløde, urter og dildolie

    Klassisk rejecocktail med asparges, citron, rogn og rød dressing

    Bagt laks med sprøde salater, urtedressing og syrlige agurker

  • Hovedret

  • Hovedret serveret fra buffet:

    Vælg frit 2 af følgende kødstykker:

    Rosastegt kalveculotte

    Langtidsstegt nakkefilet

    Bryst af dansk gårdkylling

    Honningglaseret skinke

    Kalvesteg som vildt

    Gammeldags oksesteg

    Hertil serveres altid:

    Cremede flødekartofler

    Citronkartofler

    Skysauce

    2 salater efter årstiden

    Grønsager efter årstiderne

    Tilhørende passende garniture til hovedretten

    Kan udvides med:

    Ekstra kødstykke + kr. 30,- pr. couvert

    Bearnaisesauce + kr. 20,- pr. couvert

    Ekstra brødtype + kr. 10,- pr. couvert

    Opgradér et kødstykke:

    Krydderstegt oksefilet + kr. 20,- pr. couvert

    Rosastegt oksemørbrad + kr. 35,- pr. couvert

    Lammekølle + kr. 20,- pr. couvert

  • Desserter

  •  Frit valg – til arrangementerne bronze, sølv og guld

    Portionsanrettet og serveret ved bordet:

    Sognegaardens islagkage med syltede bær og sprød chokolade

    Citronfromage med flødeskum og chokolade

    Vanille panna cotta med hyldeblomst gele

    Gateau Marcel

    Vaniljekogt pære med vaniljeis og chokoladesauce

  • After dinner

  •  Til arrangementerne bronze, sølv og guld

    Kaffe/the

    Sukker/fløde

    Småkager eller chokolade

  • Natmad

  • Tilkøbes til kr. 50,00 Vælg imellem:

    (Dog incl. Guld pakken)

    Klar suppe med boller

    Aspargessuppe

    Boller med pålægsfade

    Æggekage med tilbehør

    Flæskestegs sandwich

    3 slags tærter, salat og dressing

    Biksemad med rødbeder og rugbrød

Festpakker

  • Festbuffet 1

  • Forret

    Krebs og rejer med urter og Hjemmebagt brød

    Yakytori kyllingespyd på spicy nuddelsalat

    Rød dressing og pesto med parmesan

    Hovedret

    Langtidsstegt kalvefilet med timian og hvidløg

    Stegte svampe

    Braiseret Nakkefilet med æbler, porre og rødder

    Stegte kartofler og bagte gulerødder

    Flødekartofler med springløg og bacon

    Kalve flødesauce

    Hjertesalat vendt i mormordressing

    Kernesalat med radiser og krydderurter

    Dessert:

    Vanille panna cotta med hyldeblomstgele

    Æbletrifli med makron og flødeskum

  • Festbuffet 2

  • Forret:

    Rejer med mayo og karse

    Spinatroulade med cremet ost og røget laks på sprøde salater

    Tørret Serranoskinke med Soltørrede tomater og krydderurter

    Pestocreme

    Hovedret:

    Kalvefilet med hvidløg og timian

    Rødder bagt med sesam og krydderurter

    Bryst af dansk gårdkylling

    Krydderstegte kartofler med havsalt

    Aromatisk sauce

    Tomatsalat med feta, oliven og basilikum

    Kernesalat med granatæbler

    Klassisk grøn salat med ristede kerner

    Dessert:

    Vanille panna cotta med hyldeblomstgele

    Friske bær

    Chokolademousse med karamelliserede nødder

    Æble, makron og fløde

  • Italiensk Buffet:

  • Antipasti bestående af:

    Parmaskinke
    Salami Finnoccio
    Milano salami
    Grillede artiskokker
    Syltede borettane løg
    Syltede tomater
    Grillede squash
    Oliven
    Pestocreme
    Brød og grissini stænger

    Hovedret:

    Kalveculotte med citronbagte kartofler samt trøffelglace og grønne asparges
    Kyllingebryst saltimbocca samt flødekartofler med hjemmelavet pesto
    Caesar salat
    Tomatsalat med mozzarella og basilikum

    Dessert:

    Panna cotta med hyldeblomstgele og friske bær
    Udvalg af diverse oste med syltede nødder

    Pris pr. Pers.

    Tillæg til alle pakker 20 DKK

  • Smørrebrød:

  • Smørrebrød efter aftale.

    Pr stk. 35 kr

Konfirmation på Lindved Sognegaard Læs mere her